Carnavalsweekend boordevol activiteiten

Het is zover. Het carnavalsweekend staat voor de deur. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Samen maken we er een onvergetelijk feest van. Hieronder schematisch de vele activiteiten. Zie onze agenda voor het complete programma plus aanvangstijden!

Kindercarnavalsoptocht vrijdag 9 februari

Kindercarnavalsoptocht: vrijdag 9 februari. Start 11.15 uur vanuit de basisschool. Houd alle straten vrij…

Grote Rossumse carnavalsoptocht

Zaterdag 10 februari start de Grote Rossumse carnavalsoptocht om 13.30 uur. Deelnemers ontvangen per mail het startnummer en info. Om 15.15 uur staan de Hoogheden met muziekvereniging St. Henricus bij Vader Kei te proosten. Daarna groot feest bij Hutten, waaronder de receptie. Vanaf 21.00 uur gaat het feest verder. DJ Henri en DJ Benn verzorgen de muziek. En Melomanie uiteraard!

Verenigingsavond met partyband Vangrail

Zondagavond start om 20.00 uur de verenigingsavond bij partycentrum Hutten. Leden van ’n Lesten Stuuver hebben gratis toegang. Niet-leden betalen €5. Vergeet dus niet je ledenkaart!!!

In de zaal treedt de mega-super-populaire partyband Vangrail op. In het voorcafé speelt Hofkapel Melomanie en muziekorkest Jigger Bigger Band. Voor jong én oud is er dus vertier!!!!

Maandag propvol activiteiten voor jong én oud

Rosenmontag is er voor iedereen wat te doen. Prins Pim, Adjudant Luuk gaan om 12.15 uur met het grote gevolg naar de Rabobank in kulturhus Rabo de Cocer. Daar levert iedereen de ‘laatste’ stuivers in.

Om 12.30 uur start het kindercarnaval bij partycentrum Hutten met medewerking van onder andere DJ Henri, DJ Benn. De kinderen staan centraal deze middag. Er is veel te doen, waaronder vanaf 14.00 uur de kinderplaybackshow. Voor de wat oudere kids tussen 10 en 18 jaar is er na de playbackshow een happy fris discoparty. Om 16.11 uur krijgen Aron Siemerink en Rene Bijen jr. het woord tijdens de 52e Bierpomp.

Jeugdhoogheden steken nar in de fik

De Jeugdhoogheden Anouk en Julian steken om 17.11 uur de nar aan. Dit is voor hun het einde van dit carnavalsseizoen. Om 19.00 uur gaat het feest lekker door bij Hutten met Prins Pim en Adjudant Luuk. Om 20.11 uur steken zij hun nar aan op de parkeerplaats bij Hutten. Dit belooft een waar spektakel te worden, dus kom gerust even kijken!!! Naderhand gaat het feest verder bij Hutten met DJ Thommus van Special T-events. Aanvang van dit feest: 20.22 uur.

Vrijdag 16 februari nabespreking bij ’t Peuleke

Voor alle leden van ’n Lesten Stuuver: vrijdag 16 februari start vanaf 20.00 uur de nabespreking in onze verenigingsresidentie ’t Peuleke. Wil je graag alle vrijwilligers van ’n Lesten Stuuver bedanken voor het fantastische carnavalsseizoen, dan ben je van harte welkom. Uiteraard zijn ook tips van harte welkom, zodat we volgend jaar het nóg beter kunnen doen. ?