Geen lange rijen bij kaartverkoop gala

Donderdag 24 januari, vanaf 19.00 uur t/m 22.00 uur, is de kaartverkoop gala voor leden van ’n Lesten Stuuver bij Hutten. De tijd van lange rijen en lang wachten tijdens de kaartverkoop is allang voorbij. Wie een kaartje wil en vooraan wil zitten tijdens het gala kan gerust om 20.00 uur of 21.00 uur bij Hutten binnenkomen tijdens de kaartverkoop. Er is plek genoeg tijdens de 4 gala-avonden. Dus het excuus van: ik ga niet naar het gala, want de kaartverkoop is mij te druk, gaat niet op. Kom gezellig langs, koop een kaartje, want de galacommissie heeft het gala in een nieuw jasje gestoken. Laat je verrassen! Meer info over reglement, et cetera; klik hier.

Reglement kaartverkoop voor leden

Per (aanwezige) persoon worden maximaal 8 entreebewijzen verkocht voor de gala-avond. Vergeet niet de benodigde 4 (dubbele) lidmaatschapskaarten mee te nemen. Leden betalen €5 per kaart.

Kaartverkoop voor iedereen zondag 27 januari

Kaartverkoop voor iedereen, dus ook niet-leden, is zondag 27 januari van 11.00 uur tot 12.00 uur bij Hutten. Niet-leden betalen voor 1 entreekaartje €15.