HH_2018

Vrienden aan het roer bij ’n Lesten Stuuver

HH_2018-3

Zijn naam werd al jaren genoemd in ’t Görtnkeurndoarp. Dit jaar mag hij het gaan waarmaken. Pim Morsink (29) is de 53e prins van de Rossumse carnavalsvereniging ’n Lesten Stuuver. Hij koos zijn vriend Luuk Siemerink (28) als adjudant. Beide heren zijn al vanaf de basisschool vrienden.

Morsink woont samen met Moniek Braakhuis aan de Grotestraat in Rossum. In het dagelijkse leven is hij storing- en onderhoudsmonteur bij netbeheerder Enexis. In de vrije tijd is hij betrokken bij voetbalvereniging RSC als leider en maakt hij deel uit van de Poaskeals. Deze groep is elk jaar verantwoordelijk voor het paasvuur in het dorp.

De adjudant woont samen met zijn vrouw Liske Siemerink – Beernink aan de Oranjestraat in Denekamp. Twee maanden geleden werden zij trotse ouders van dochter Jonne. Siemerink is plaatwerker en lasser bij Wolbers RVS in Weerselo. Grootse hobby van de adjudant is zingen en gitaarspelen in zijn band.

Het 53e span van ’n Lesten Stuuver is zeer actief binnen de Rossumse wagenbouwvereniging de Sjeesköttels. De prins maakt deel uit de technische commissie. De adjudant is voorzitter van deze vereniging.

Het motto van dit koppel is:

Spreuk 2018

Kijk hier voor de Proklemasie van onze Hoogheden 

Onderscheiding origineelHH_20180+AH2