JeeugdHH 2019

JHH-2

Het was weer spannend dit jaar voor de kinderen. Ieder jaar zijn er weer meer die prins of prinses willen worden. Een goed teken natuurlijk. Daar kunnen we als jeugdcommissie alleen maar blij mee zijn.

Het geluk was nu aan de kant van Max Segerink en Afke Damhuis. Dolgelukkig waren ze toen ze het nieuws te horen kregen!

Max heeft carnaval met de paplepel ingegoten gekregen. Iedereen kent zijn vader, opa en oom als fanatieke carnavalisten en leden van de Raad van 11. Max woont met zijn ouders, Tim en Claudia, aan de Father Raatgerstraat en heeft 2 broertjes, Guus en Rein. Hij is een bewegelijk typje en is dan ook vaak op de trampoline te vinden. Ook voetballen is een grote hobby en daarnaast houdt hij toch ook van gamen.

Afke werd door haar ouders een gillende keukenmeid genoemd toen ze hoorde dat ze prinses zou worden. Ze was door het dolle heen en kon het niet geloven. Afke woont met haar ouders, Rudi en Inge, aan de Thijstraat. Ze heeft een broer en een zus, Gijs en Wiep. Met haar zus zal ze veel samen op pad zijn deze carnaval want zij zit bij Caramba. Afke doet aan handbal en is een echte creabea. Een groot deel van de dag bekijkt ze de wereld onderste boven. Ze staat namelijk graag op haar handen.

Vorig jaar hebben ze al een super jaar gehad in de Raad van 11. Hun spreuk is dan ook:

Motto JHH 2019

Uiteraard hebben we ook weer een zeer enthousiaste Raad van 11. Deze bestaat uit:
Marco Oude Lashof, Jasper Oude Engberink, Liz Hommels, Zarah Franceschina, Maud Bosma, Ard Scholten, Lotte Weusthof, Jurre Ensink, Sebas Borgerink, Lars Mistrate Haarhuis en Tess Oude Nijhuis.

JHH-1

Onderscheiding JHH 2019