Jubileumboek 55 jaar CV ‘n Lesten Stuuver

Bestel jubileumboek met ruim 250 pagina’s foto’s en tekst

CV ’n Lesten Stuuver bestaat in 2020 55 jaar. Het wordt een bijzonder jaar. In het kader van het jubileum is op de achtergrond een werkgroep ruim een jaar bezig geweest om een bijzonder boek samen te stellen over het carnaval in ‘t Görtnkeurndoarp. Dit jubileumboek telt meer dan 250 pagina’s!!!!

In het boek staat (historische) informatie over het carnaval, maar vooral zeer veel foto’s uit de oude doos. Hoe zag de eerste carnavalsoptocht eruit? Wat gebeurde er toch bij de oude melkfabriek? Hoe zagen de muzikanten eruit van de St. Henricus fanfare? Het jubileumboek is een verzameling van honderden foto’s over Rossum, Volthe en Lemselo over welke rol carnaval speelde in de gemeenschap.

Voorinschrijving

Wil je graag het jubileumboek kopen? Dat kan. Daarvoor moet je je inschrijven, zodat we weten hoeveel boeken we moeten bestellen bij de drukker. De kosten per boek zullen maximaal uitkomen op €20 per boek. Hoe meer mensen het boekwerk bestellen des de goedkoper het wordt. Inschrijven kan op twee manieren:

Mogelijkheid 1:

Ga naar onderstaande formulier en vul de gegevens in (naam, adres en telefoonnummer zijn verplicht. Geef aan of je 1 of meer boeken wil. Verstuur het formulier.

Mogelijkheid 2:

Vul het formulier in dat gepubliceerd is in het parochieblad en deponeer het in de brievenbus links naast de geldautomaat bij Kulturhus de CoCeR.

SCHRIJF JE WEL IN ALS JE HET BOEK WILT HEBBEN!!

Doe dit voor 16 januari 2020. We werken NIET met een voorraad.

Overhandiging

Het eerste exemplaar van het jubileumboek wordt overhandigd tijdens de receptie van ’n Lesten Stuuver op zaterdagmiddag 8 februari bij partycentrum Hutten. Nadien kunnen de boeken tegen betaling opgehaald worden. Waar en wanneer? Informatie hierover volgt later.

Check onze site voor meer informatie.

Bestelformulier boek