Hoogheden 2024

De Grondman-broers zijn dit jaar de onbetwiste carnavalskoningen van ‘t Görtnkeurndoarp 🎉👑

Meet Alex Grondman, 48 jaar jong en de spiksplinternieuwe 59e prins van carnavalsvereniging ‘n Lesten Stuuver. Deze landmeter-gone-baas van Grenspunt en voetbalfanaat van het RSC 45+ team heeft zijn eigen broer, Jeroen, uitgekozen als zijn trouwe adjudant. Dat wordt dubbel feest!

Jeroen, de jongere van de twee met zijn 42 lentes, brengt zijn expertise als projectmanager en bodemadviseur naar het feestgedruis. Doordeweeks is hij te vinden bij Syntraal in Deventer en bij DuSpot, waar hij werkt met circulaire bouwmaterialen. Maar tijdens carnaval ruilt hij zijn spreadsheets in voor confetti en serpentines!

Wonen doen de broers in het pittoreske Rossum. Alex in het landelijke Volthe, samen met zijn vrouw Marjolein en kids Niek en Eline. En Jeroen? Die resideert in de gezellige Oranjebuurt, met zijn vrouw Katie en de jonge spruiten Mitchell en Julia.

Deze carnaval wordt één groot voetjes-van-de-vloer-feest, met het motto: “Met dit span goat oene veut van de Grondman.” Bereid je voor op een carnaval waarbij de Grondmans de scepter (en de polonaise) zwaaien! 🎭⚽🎉