logo-cv100-kl

Beste Stuuvers en Stuuverinnen oet Rossum, Lemsel en Volthe,Nog een aantal weken en dan barst het carnavalsfeest in alle hevig los in het Gottnkoarndorp. Alaaf!

Al nagedacht over eventueel lidmaatschap van de Club van 100? Sluit je aan bij de gezelligste club van Rossum en wordt nu lid en profiteer nu volledig het gehele jaar door van de vele voordelen van dit lidmaatschap.

Waarom is er een Club van 100 opgericht?

Op de eerste plaats omdat we de carnavalsvereniging ’n Lesten Stuuver een warm hart toedragen. De leden van de Club van 100 ondersteunen de club ook financieel door de contributie (€100,=/jaar, per persoon). Hiervan gaat een deel naar de Carnavalsvereniging ’n Lesten Stuuver en een deel wordt gebruikt voor een jaarlijkse activiteit voor de leden van de Club van 100. Daarnaast krijgt ieder lid een unieke onderscheiding waarvan de eersten tijdens het openen van de residentie worden uitgereikt. Deze onderscheiding is speciaal ontworpen voor de Club van 100.

onderscheiding-cv100-kl

evens komen alle namen van leden in een naambord te staan bij de ingang van de gala-avonden. Nadat de carnaval is afgelopen zal het naambord komen te hangen in de residentie van ’n Lesten Stuuver Café ’t Peuleke.

Daarnaast worden de leden van de Club van 100 automatisch gratis lid van de C.V. ’n Lesten Stuuver. Jaarlijks ontvangen de leden van de Hoogheden een onderscheiding. Leden van de Club van 100 krijgen de mogelijkheden om met voorrang, dus voor de kaartverkoop gala voor leden,  één gratis kaartje voor één van de gala’s te krijgen. De partner kan ook met voorrang een kaartje voor de gala krijgen, echter deze tegen het huidige normale tarief.

Samen met de C.V. ’n Lesten Stuuver willen wij er een dolle carnavalstijd van maken. Jullie toch ook??

Overtuigd?

Sluit je dan aan bij deze feestende Club van 100 doormiddel van het invullen van de Inschrijf- en Machtigingsformulier die je kunt vinden op deze pagina. Het reglement staat ook op deze pagina, lees deze eerst aandachtig door. Of anders voor vragen, gaarne het onderstaande formulier volledig invullen.

Heel veel carnavals plezier de komende carnavalsperiode en we hopen jullie te mogen begroeten bij de Club van 100 en anders bij de verschillende festiviteiten die op het komend carnavalsjaar op programma staan.

Namens het bestuur

Frank Heitkamp & Andre Maathuis

Secretariaat:
Kuiperijstraat 4
7596 LD ROSSUM
tel: 0541-296379
mobiel: 0637401759

 

Twitter: @vriendenclub100