Prinsraden

Doe mee met Prinsraden

Wie wordt Prins(es) 2024?

Wie o wie wordt de Hoogheid van ‘n Lesten Stuuver. Vanaf nu kan iedereen weer meedoen met Prinsraden. Eén keer raden kost €2.

3 keer raden kost €5. In de cafés staan weer de bakjes met enveloppen en papiertjes. Je kunt ook vanaf hier meedoen uiteraard. Vul alleen de naam in van de nieuwe Prins(es).

Eén keer raden kan via Tikkie. Klik hier voor betaling €2. Vergeet niet de naam van de Prins(es) in te vullen! Klik op + berichtje toevoegen.

Klik hier voor betaling €5 voor 3 keer raden.  Ook hier: klik in Tikkie op + berichtje toevoegen en vul in dat veld de namen van alleen de Prins!

Tips over de nieuwe Hoogheid 2024

Hieronder een tekst en foto over de nieuwe Prins(es) vol met aanwijzingen.

Prinsraden

Poeh, poeh. Deze afbeelding staat boordevol tips over de nieuwe Prins(es) van cv ‘n Lesten Stuuver.

“Verborgen onder de fluisterende bladeren van Dinkellands verre uithoeken, daar waar de horizon de aarde kust, beweegt een raadselachtige schim. Een zelfgekroonde koning van het open veld, meester van de onzichtbare troon, verborgen in de mist van het dagelijkse. Waar voetstappen weergalmen op het groene podium, daar verweeft zijn geest met sferisch raadsel van leer, dansend in een onzichtbaar ballet. Zijn silhouet, een echo van een reiziger tussen werelden, herbergt verhalen van een ander thuis, nu slechts schimmen in de wind. Groot en statig, zijn contouren gevormd door de tijd, een stille ode aan Dionysische vreugde. Zijn wortels, diep verstrengeld met het dorpse leven, fluisteren van een heilige verbondenheid, onzichtbaar maar alomtegenwoordig. Slechts de kerkklokken kennen zijn ware naam, een geheim dat de wind zachtjes meedraagt naar wie het horen wil. Wie durft de sluier op te lichten en te ontdekken wie deze verborgen prins(es) van het veld en feest werkelijk is?”

Winnaar Prinsraden bekend gemaakt tijdens Prinsenbal

Winnaar wordt tijdens het Prinsenbal, 6 januari bij Hutten, bekend gemaakt en ontvangt €55. Ben je er dan niet, dan brengt de nieuwe Hoogheid de prijs bij je thuis!