playbackshow

Geef je op voor playbackshow op Rosenmontag

Carnavalsvereniging ‘n Lesten Stuuver zet Rossum op z’n kop met een sprankelende kinderplaybackshow tijdens het kindercarnaval op maandag 12 februari bij partycentrum Hutten. Het belooft een dag vol verrassingen te worden, waarbij de jonge deelnemers hun idolen kunnen imiteren. Starttijd voor het kindercarnaval is 14.15 uur, maar zet je wekker niet te scherp, want de playbackshow begint pas om 14.45 uur.

Opgeven voor playbackshow voor 1 februari

Voor alle aspirant-popsterren en badkamerzangers: dit is je kans om te schitteren! Inschrijven kan tot 1 februari. Dus haal je beste moves uit de kast, oefen die lip-sync tot in perfectie, en scan de QR-code op de poster hieronder of via deze link. Of meld je aan bij basisschool De Kerkewei.

Maar let op: er is een limiet van 16 groepen, dus vol = vol, en nee, er is geen VIP-wachtlijst voor volgend jaar als je dit keer niet mee kunt doen. Dus, waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om de nieuwe playbackkoning of -koningin van ‘t Görtnkeurndoarp te worden!

Playbackshow met 5 prijzen

Met 5 prijzen in de aanbieding, waaronder de aanmoedigingsprijs en de prijs voor het best verklede kind, is er voor elk wat wils. Dus zelfs als je stembanden niet meewerken, kun je nog steeds de show stelen met je outfit.

De playbackcommissie van ‘n Lesten Stuuver zit al op het puntje van hun stoel in afwachting van het jonge talent uit Rossum, groep 1 t/m 8. Dus, trek je beste kostuum aan, smeer die stembanden (of niet) en maak je klaar voor een middag vol playbackplezier!

Foto’s

Let op. Er worden foto’s gemaakt tijdens kindercarnaval. Wil je niet op de foto, geef dit dan door aan de Hoffotografen. Foto’s worden gebruikt op sociale media, site ‘n Lesten Stuuver en/of in de Griepstuuver.

Scan de QR-code en geef je op voor de playbackshow.