Programma carnavalsweekend ‘n Lesten Stuuver

Het is zover.. Het carnavalsweekend begint. Hieronder het programma van ‘n Lesten Stuuver.

Zaterdag 18 februari

Start Grote Carnavalsoptocht 13.30 uur. Klik hier voor de route.

Na de optocht proosten de Hoogheden op Vader Kei om 15.15 uur met muziekvereniging St. Henricus.

Vervolgens start de receptie bij Hutten en gaat dit over in hét carnavalsfeest met optredens van dweilorkesten, waaronder Hofkapel Melomanie en DJ Benn.

Zondag 19 februari

Zondag 19 februari moedigen wij alle deelnemers uit Rossum aan die meedoen met de grote Twentse Carnavalsoptocht in de Boeskoolstad. We staan bij de verwarmde trailer mét privétoilet t.h.v. de Kruisstraat. Iedereen is welkom. Let op. De optocht is rond 13.00 uur met het eerste startnummer bij onze trailer. Kom dus op tijd.

Zondagavond hebben we onze Verenigingsavond met coverband LEAD. Deze start om 20.00 uur. Leden van ‘n Lesten Stuuver hebben gratis toegang (vergeet je ledenkaart niet). Niet-leden betalen per persoon 5 euro.

Maandag 20 februari

‘n Lesten Stuuver bezoekt dan de Rabobank bij kulturhus De CoCer om 13.00 uur. Dan worden de laatste stuivers ingeleverd.

Om 14.15 uur start het kindercarnaval met om 15.00 uur de playbackshow bij Hutten. Er is een clown aanwezig, popcorn en nog veel meer. DJ Benn is ook in the house. Tussendoor t/m in de avond livemuziek van band Heer & Meester.

Om 16. 11 uur start voor de 56e keer de Bierpomp. Om 17.11 uur steken De Stuuverkes hun nar aan.

Om 19.00 uur start het Rosenmontagbal bij Hutten. Om 20.11 uur steken Prins Willy en Adjudanten Marc en Coen hun nar aan. Vervolgens start de Afterparty in de grote zaal van Hutten.

programma carnavalsweekend Lesten Stuuver

In het kort het programma carnavalsweekend 2023 van cv ‘n Lesten Stuuver