route optocht oldenzaal 2024

Moedig samen Rossumse deelnemers aan tijdens optocht Oldenzaal

Komende zondag, 11 februari, kleurt de Boeskoolstad opnieuw in feestelijke tinten voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Carnavalsvereniging ‘n Lesten Stuuver roept alle Rossumers op om in eenheid de deelnemers uit ons eigen Rossum aan te moedigen. Een dag vol vreugde, saamhorigheid en onvergetelijke momenten staat op ons te wachten, en jij kunt daar deel van uitmaken!

Locatie: Kruisstraat. Let op!! Route loopt andersom

De locatie is vertrouwd maar de route is vernieuwd; we verzamelen aan de Kruisstraat in Oldenzaal, vooraan in de optocht. Let op: dit jaar neemt de optocht een andere wending en loopt andersom! Wees dus op tijd bij onze trailer; om 13.55 uur verwachten we de eerste deelnemers.

Lees verder onder de afbeelding

optocht oldenzaal route

Rond 13.55 uur komen de eerste nummers van de optocht bij ons langs aan de Kruisstraat. Zie cirkel.

Drank en hapjes aanwezig tijdens optocht Oldenzaal

Dit is dé kans om samen met de Rossumers onze lokale helden te steunen. Prins Alex en Adjudant Jeroen zullen ook van de partij zijn, waardoor de dag nog specialer wordt. Terwijl we de optocht beleven, bieden we tegen betaling ook consumpties (drank en hapjes) aan, hoewel deelnemen hieraan volledig vrijblijvend is. Voor jullie comfort is er ook een toilet aanwezig.

Organisatie in handen van Lavasjkierie

We zijn trots te melden dat de organisatie in handen is van dweilorkest Lavasjkierie. Hun inzet zorgt jaarlijks voor een middag vol gezelligheid en muzikale omlijsting tijdens de Grote Twentse Optocht.

Mis deze prachtige dag niet en sluit aan bij ‘n Lesten Stuuver en alle Rossumers in deze grandioze viering van carnaval. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken. Tot zondag!