We zoeken een nieuwe groep dansmarietjes

Het carnavalsseizoen van vorig jaar is iets anders verlopen dan normaal, maar desalniettemin zijn we alweer druk aan de slag voor het volgende carnavalsseizoen. Wij zijn Monique Bossink, Christel ter Horst, Romy Fischer en Ilse Groote Punt, de begeleiding
van de dansgroep Caramba Rossum.

1e en 2e klas voortgezet onderwijs

Het bestuur van ’n Lesten Stuuver heeft besloten om net als voorgaande jaren een nieuwe groep te formeren met meiden die nu in de 𝟏𝐞 𝐞𝐧 𝟐𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐬 van het voortgezet onderwijs zitten.
Er wordt een nieuwe groep van maximaal 10 meiden gevormd met de bedoeling dat jullie als groep 2 jaar lid blijven van Caramba. We oefenen vanaf 4 oktober elke maandagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur. De choreografie van de dansjes wordt begeleid door Romy. Wij zouden het hartstikke leuk vinden als jij je aanmeldt voor de nieuwe dansgroep Caramba. Lijkt dit je wat, laat ons dat dan weten voor 15 september door een mailtje te sturen naar: ilsegrootepunt_@hotmail.com. Wil je in dit mailtje ook je adres, telefoonnummer en geboortedatum vermelden? De verdere correspondentie zal dan vooral via WhatsApp verlopen. Wanneer je vragen hebt mag je ook altijd een mailtje sturen.
Wanneer we meer aanmeldingen krijgen dan 10 personen, dan wordt er door het bestuur van ’n Lesten Stuuver geloot.